INNOCAT vebinar o ugradnji novih katalizatora u flote teških vozila – usklađivanje sa Euro 6 standardom motora

INNOCAT

Putem INNOCAT projekta pozivamo lokalne javne organe, vlasnike i operatere flota teških vozila, auto servise, reciklažne centre, edukativne ustanove i inovacione centre da učestvuju u vebinar edukaciji na temu smanjenja emisije štetnih gasova koja kao glavni cilj ima ugradnju novih katalizatora u vozila (remont kataličnih sistem).

Primenom EU zakonske regulative vezano za zaštitu životne sredine, planirano je da će od 2021. godine vozila morati da zadovoljavaju EURO 6 standard . INNOCAT projekat omogućava ugradnju novog katalizatora u jedno vozilo koje ne ispunjava ove uslove uz preuzimanje svih troškova

Nove katalizatore proizvodi i isporučuje koordinator projekta MONOLITHOS – pionir u održivim kataliktičkim sistemima. Ceo proces ugradnje novog katalizatora nadgledaće specijalizovano tehničko osoblje, a novi katalizator biće popraćen garancijom i EU homologacijom.

Cilj INNOCAT projekta je da se mapira tržište potencijalnih saradnika na daljoj realizaciji projekta u Srbiji. Sve kompanije koje odgovaraju zahtevima postaju deo Evropske mreže partnera u realizaciji projekta inovativnih katalizatora. Zamena starih katalizatora predstavlja mogućnost za ostvarenje novih poslovnih prilika i profita u Srbiji.

Koji učesnici na tržištu su deo INNOCAT ekosistema?

Innocat ecosystem

Koji su kriterijumi za izbor vozila?

Kako funkcioniše proces zamene katalizatora?

INNOCAT- step by step

Edukacija će biti organizovana online 26. i 27. novembra 2020.godine. Da biste učestvovali u projektu, molimo kliknite na dugme ispod- Prijavite se.

INNOCAT prijava

Rok za prijavu je 25.11, do kraja prijave ostalo je još:

Dana
Sata
Minuta
Sekundi

Za sva dodatna pitanja možete popuniti formular ispod ili nas kontaktirati putem email-a 

vojislav.vucicevic@cirekon.rs

Kontakt formular:

Podelite ovu informaciju sa prijateljima:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Leave a Comment